FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

FORMULAR DE INCARCARE DESCARCARE DESEURI NEPERICULOASE PDF

Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Nikobar Zulujin
Country: Great Britain
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 9 April 2005
Pages: 492
PDF File Size: 4.40 Mb
ePub File Size: 12.88 Mb
ISBN: 479-9-55676-211-3
Downloads: 97095
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Doubei

Lucrrile de nlocuire a cutiilor de cleme se vor face cu scoaterea de sub tensiune a circuitului la care se lucreaz.

IPSSM 01 31 10 2012 Final Rev 0 PDF

Verificri n vederea punerii n funciune: Arsuri Utilizarea aparaturilor sau a mijloacelor care produc gaze de eapament Inhalarea de gaze de eapament Dimensiunea redus sau iluminarea insuficient a locului. Transportul se realizeaz prin mijloace de transport proprii sau prin societatea valorificatoare.

Aparatul autonom se va utiliza la primul semnal de avertizare, emis de unul dintre detectoarele de gaze. Pe perioada executrii lucrrii i a funcionrii instalaiilor nu se emit gaze cu efect de sera. Cerine de securitate a muncii pentru instalaii i organizarea de antier Surse de ap, energie electric, gaze, ci de telecomunicaie Sursele de ap, energie electric i ci de comunicaie vor fi asigurate prin racorduri provizorii la instalaiile existente n incinta staiei.

Deplasare cu mijloace auto. Documentatii Anexe observatii, clarificari, completari si modificari legate de adoptarea unor solutii tehnico-functionale corespunzatoare aprobate de S. IEC clasa 1. Reglementri legale de securitate a lncarcare Msuri specifice pentru lucrri n instalaii aflate sub tensiune: Se interzice folosirea de produse fr certificarea calitii lor.

  FOREVER AMBER KATHLEEN WINSOR PDF

Calcul INCARCARE ZAPADA – [XLS Document]

Anexa 1 3Gestionarea deeurilor Prin executarea lucrrilor proiectate nu se produc deeuri periculoase. Sunt valorificate prin societi autorizate pentru valorificarea deeurilor, pe baz de contract.

TTUS Retrasib – mediu izolant: Protecia mpotriva atingerii directe: Controalele de calitate pe antier se realizeaz pe parcursul montajului i la terminarea acestuia de ctre ntreprinderea de montaj mpreun cu reprezentantul beneficiarului. Aceast configuraie a prizei locale asigur o rezisten proprie mai mic de Suporii de susinere a transformatoarelor de tensiune se vor executa din profile metalice zincate.

Descrierea activitatilor de lucru: Comprender RAID 0, 1, 10, 01 y 5. Duuri, chiuvete Atunci cnd tipul de activitate sau cerinele de curenie impun acest lucru, lucrtorilor trebuie s li se pun la dispoziie duuri corespunztoare n numr suficient. Atunci cnd este necesar, trebuie utilizate surse de lumin portabile, protejate contra ocurilor.

In relatia cu personalul contractor, emitentul nu dispune lucrari fara AL pentru lucrari in instalatii complexe si in zonele cu risc ridicat si specific. Este interzisa depozitarea deseurilor direct pe pamant in toate cazurile. Pentru izolarea amplasamentului la marginea prizei de mpmntare datorit depirii valorii admise a tensiunii de pas n urma calculelor pentru dirijarea distribuiei potenialelor se va acoperi n interiorul staiei exterioare pe o poriune de 2m lng gard cu un strat de balast piatr spart de 15cm grosime.

  DR PODCAST SCRIPTS FOR THE FINAL FRCA PDF

Piese de separaie S-a prevzut montarea de piese de separaie demontabile ntre urmtoarele elemente ale prizei: Caracteristici specifice amplasamentului Echipamentele i instalaiile tehnologice se vor alege, respectiv dimensiona pentru funcionare n urmtoarele condiii de mediu ambiant: Msuri de protecie pentru lucrrile de construcii – Regulamentul privind protecia i igiena muncii n construcii aprobat de MLPAT cu ord.

Memoriu as-built – Vol.I Cp Bailesti

Bobina de stingere n staia exterioar se prevede montarea pe fundaie nou a dou bobine de stingere de A, 24kV cu reglaj continuu avnd racordat n secundar rezistene. IEC i Msuri generale de organizare a antierului. Culoarea folosit pentru iluminatul artificial nu trebuie s modifice sau s influeneze percepia semnalelor ori a panourilor de semnalizare.

PTA — post de transformare descarcate Cunoaterea i respectarea normelor de mai sus este obligatorie pentru ntreg personalul angrenat n activitatea de construcii montaj, exploatare. Adncimea de spare a anului va fi de 1m.