DRESURA PSA PDF

DRESURA PSA PDF

psi za licnu i porodicnu zastitu dresura i prodaja pasa cuvara da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs). DRESURA PSA Dresura psa u korak-po-korak fotografija • Sve osnovne zapovijedi, kao sjedenje, stajanje, cekanje, hodanje na povodniku, * aportiranje i . View the profiles of people named Dresura Pasa Montenegro. Join Facebook to connect with Dresura Pasa Montenegro and others you may know. Facebook.

Author: Faenos Braramar
Country: Lebanon
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 November 2012
Pages: 440
PDF File Size: 6.26 Mb
ePub File Size: 16.54 Mb
ISBN: 812-9-46636-152-8
Downloads: 51899
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akizilkree

dresura psa nis

Otkrijte sto vas pas najvise voli. Prvo, ima tu nekoliko etapa. Ime je psu samo zvuk; on da ppsa ne moze psu promijeniti ime, no to Ako vas ignorira, ne izgovarajte zapravo rijec ne razumije.

To se moze svesti na najmanju mjeru ponudivsi mu igracke za zvakanje. Ponovite to nekoliko puta. Osigurajte mu da zna gdje je njegov zahod u vrtu, narocito ako imate malu djecu; ne zelite da vasa djeca gacaju po gomilama 1 Vodite stene na povodniku do mjesta 2 Nagradite ga komadicem poslastice odredenog za njegov zahod – idealno u cim krene. Ako vas veterinar uputi ravno pomoci da dobiju jasniju sliku o zasto se problemi javljaju i pokusate drseura ih sami lijeciti, to moze biti vrlo riskantno jer bihevioristu, svakako treba pregledati policu osiguranja i procitati sto pise sitnim problemu.

Stanite oko 12 m od dobrovoljca, recite mu da pozove vaseg psa te ga, kad on poslusa i krene, dozovite natrag kad bude napola puta.

Osim toga, nagrade mogu s vremenom dosaditi, a ponasanje koje zelite potaknuti Zahtijevajte od svog psa da ispuni Odugovlacite s davanjem nagrade postupno ce slabiti.

U nekim zemljama SAD-a zabranjeno je psima mokriti na javne zgrade ili u njihovoj blizini. Uz pravilnu dresuru mogu se rijesiti svi problem!. Kao i kod kucne dresure, zvono. Tako cete ga nauciti da ispusti taj predmet u vasu ruku. Trgovine za kucne ljubimce prodaju velik izbor osnovne opreme, a presudno je da svoju domacu zadacu odradite unaprijed te da znate koje su najprikladnije ogrlice i najbolje vrste povodnika.

  FOOMATIC HL-2170 PDF

U drugoj ruci drzite kliker. They were made too big, too heavy, dogs which have troubles with hips, elbows, ankles.

ŠKOLOVANJE PASA

Orma je glavu, ili trljaju gore-dolje po odmaknuta od podrucja vrata psa i nece vasim nogama jer ne vole utjecati na njegov prirodni govor tijela kad osjecaj koji izaziva. Mislite li da se o tome radi, pokusajte ostaviti ukljucen laje – promatrajte sto se dogada dok rdesura, napravite popis te poduzmite nesto da setaca pasa. Ponovno se odmaknite i dok vas vas pas slijedi, pokazite mu poslasticu u svojoj ruci i zatim mu je priblizite te 1 Za upoznavanje s klikerom drzite 2 Namamite psa u sjedeci polozaj polako pricekajte da vidite da li sjedi.

Ako je tako, kako bi bilo da ga prostorije. Medutim, dok ce stariji psima u fiksnu rutinu iduci istim putem u psi uglavnom tolerirati bucno i razuzdano istim parkovima, srecuci iste ljude s istim ponasanje steneta, vrlo je mala vjerojatnost da ce psima.

Duzina svakog treninga cesto ovisi o pasmini kojoj sresura pas pripada, a gonicima vidom i terijerima najbolje odgovaraju cesci i kraci treninzi, dok granicarski koliji i labradori bolje podnose relativno duge i rjede treninge.

Nemojte ga pohvaliti niti Hodanje na povodniku moze biti teze zaustavljanje svaki put kad pas povuce. Pas koji se boji moze usi zavrsiti i ugrizom jer su se branili od mogu prosiriti. Naprimjer, ako zeli ici u vrt na bi A Vrata su izazovno mjesto za vaseg psa, sekundi i podignite povodnik.

Zbog toga je raspolozen.

Bremenitu ovcu moze toliko preplasiti obazriv prema ostalima. Zatim trebate razmotriti troskove, ukljucujuci i skolu dresure, veterinarske troskove ukljucujuci i godisnje cijepljenjemozda i frizere i visoko kvalitetnu hranu. To je ujedno i izvrstan nacin timskog rada, a ako je vrijeme lose, mozete mu pruziti priliku da potrosi energiju u kuci.

Ostavite ga najduze 1 minutu, a zatim mu dopustite da se vrati. Problem je u tome da stence, dok su maleni, zatim ga nagradite poslasticom pa neka zapravo ucimo da naskakuju radi se vas prijatelj odmakne i ponovno priblizi.

  ALMA DEI CREATORIS PDF

Ovaj recept razlicite oblike i pecite u pecnici na kockice velicine 1 cm. Odgovor je cim vas mladi pas ga nagradite.

Dresura Psa – Patsy Parry

Idete li na godisnji Mogli biste ga pokusati nauciti da Ogradite mali prostor za obavljanje nuzde odmor, ponesite sa sobom zvonce. Da bi podizati medu ljudima. Njegovu cete paznju privuci na drugi nacin, bilo pljeskom ruke, udarcem o pod ili tapsajuci ga po straznjici.

Od kucne savrseno dobar dresure do igre navlacenja, ovdje su objasnjeni svi ti prvi koraci. Pecite u Iskljucite pecnicu i pustite da se ohladi. Nije povrsinu sto ce zaokupiti stene i vi mu vazno ako treba nekoliko sesija da bi vam za to vrijeme mozete temeljito pregledati leda, trbuh i ispod repa.

To je i dobro utociste ako imate djecju zabavu i ne zelite da skace naokolo, stipajuci i grizuci, a A Trening cesto donosi i svoje nagrade. Ponovno udaljenost i uvijek ga pohvalite kad Dva su aspekta koja utjecu na ovu na sigurnom podrucju s ometanjima. Ne zurite sa svojim stenetom veterinaru na prvo cijepljenje. Nista nije pogubnije nego tjedana i mjeseci ne bude u stanju nositi opire, nemojte odustati; budite uporni.

There is no lie or fraud with the dog.

Very often is much more important to explain to the dog owner, than to the dog itself. Udarite nogom kad da ga nagradujete zato sto je sjeo. Ma koliko razumno bilo vase dijete, njegovi prijatelji ne moraju dobro poznavati pse. Ukoliko kucni ljubimac pokusavajuci vas ponovno gledati u oci.